Přesuout na hlavní obsah

Slavnostní zahájení AIS

Slavnostní zahájení Akademie individuálních sportů Plzeňského kraje 19. 4. od 16.00 v multifunkční hale Sportovního gymnázia Plzeň

Slavnostního zahájení akademie individuálních sportů Plzeňského kraje, které proběhlo v nové multifunkční hale Sportovního gymnázia Plzeň se zúčastnilo i velké množství významných hostů. Hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard popřál mladým sportovcům, aby mohli v co největší míře využívat podpory AIS a i tím mohli dosahovat skvělých výsledků. Projektu popřáli také poslanci parlamentu p. Hnilička a paní Mauritzová, stejně tak jako náměstek pro sport na MŠMT p. Kovář. Ambasadory se stalo několik významných sportovců olympioniků a přímo v hale mladé akademiky podpořili Jan Řehula, Kateřina Neumannová a Michal Michalík. Všichni byli seznámeni s vizí a plány AIS, talenti podepsali dohodu o spolupráci a poté si zvykali na pozornost médií, neboť se fotili a dělali rozhovory. Článek o akci, resp. AIS vydal např. Deník, QAP i použil naše fotografie.

Věříme, že projekt AIS bude velkou pomocí při sportovním růstu akademiků a všichni nominovaní potvrdí oprávnění výběru a budou Plzeňskému kraji dělat radost svými úspěchy.

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.