Přesuout na hlavní obsah

Matěj Vachovec je opět mistrem ČR

Daří se třeba i sportovní střelkyni Veronice Blažíčkové, atletům Škody Plzeň a triatlonistce Kristýně Dvořákové.

Šermíř Matěj Vachovec z TJ Loko Plzeň v Olomouci obhájil titul mistra republiky mezi kadety-kordisty. Jak skupinou, tak i pavoukem prošel svěřenec Michala Michalíka bez jediného zaváhání a po devíti výhrách v řadě se mohl radovat z triumfu v konkurenci téměř padesáti borců.

Sportovní střelkyně Veronika Blažíčková (SSK Dukla Plzeň) potvrdila vysokou výkonnost na Rifle Trophy dospělých v německém Pforzheimu. Nastřílela 590 bodů a v konkurenci top evropských borců patřila mezi nejúspěšnější účastnice.

Atletky a atleti plzeňské Škodovky skončili shodně druzí v druhém kole extraligy družstev konaném na jejich stadionu. Z členů AIS PK se na tomto úspěchu podíleli Valerie Dzurová, Kateřina Matoušková, Jakub Peterka, Petra Sičaková a Štěpán Trávníček.

Triatlonistka Kristýna Dvořáková (TAP) si vylepšila kariérní maximum v evropském poháru, když v rakouském Welsu doběhla mezi juniorkami osmá.

Bikerka Adéla Holubová z týmu kola-bbm.cz si oblíbila číslo 23 a ve světovém poháru U23 v rakouském Leogangu dojela 23. :-)

A dál? Badmintonista Dominik Kopřiva jede do Dubrovniku na Croatia Junior Open, atleti mají v Ostravě MČR juniorů, bikerka Simona Spěšná závod juniorské světové série ve švýcarském Gränichenu, ...

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.