Přesuout na hlavní obsah

Prostředek května je nabitý velkými akcemi

O třetím květnovém víkendu si přijdou na své atleti, plavci, sportovní střelci, golfisté, triatlonisté, ...

Ani tryskáč by nepomohl nadšenci, který by chtěl na vlastní oči sledovat při soutěžích všechny členy AIS PK! Dobrá zpráva pro příznivce individuálních sportů je, že hned několik vrcholných soutěží se o třetím květnovém víkendu koná v Plzni.

Málokdo dokázal v poslední době přehlédnout, že v sobotu 18. května se na atletickém stadionu ve Skvrňanech uskuteční atletická extraliga. Časový harmonogram a další informace najdete např. zde.

Na domácí půdě se představí i všichni sportovní střelci, kterým od pátku 17. do neděle 19. května pokračuje český pohár druhým kolem. Stejnou akci ve shodném termínu mají plavci, ti však musejí do Pardubic.

O den posunutý program mají golfisté, kterým až v sobotu začíná na Zbraslavi třídenní 2. díl Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour. Terénní triatlonisté poměří síly v sobotu poblíž Prachatic v závodu HusMuž. Slalomáři na divoké vodě se v Roudnici nad Labem porvou o místa v juniorském reprezentačním týmu. Nezahálejí ani tenisté nebo judisté... Snad jenom lyžaři se musejí spokojit s tréninkem :-)

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.