Přesuout na hlavní obsah

Petr Havlíček vzdělával i bavil plný sál

Seminář o výživě zdárně navázal na nedávnou přednášku o psychologické přípravě, pokračování příští rok ;-)

Když v Česku hledáte odborníka na výživu, který umí laikům poutavě předat cenné rady, je více než pravděpodobné, že narazíte na Petra Havlíčka... A právě tenhle vystudovaný zootechnik se specializací na potravinářské technologie byl hlavní hvězdou druhého vzdělávacího semináře Akademie individuálních sportů Plzeňského kraje.

Celé akce se točila kolem moderních trendů ve výživě mladých talentovaných sportovců, kteří by se měli stravovat ještě sofistikovaněji než běžná populace. Pan Havlíček dokonce nechal nahlédnout do svého soukromí, například když vyprávěl, jak se projde kolem toalety, kde je jeho dcera, a on si podle vůně/zápachu vyhodnotí její aktuální pitný režim :-)

Druhým řečníkem byl Aleš Kroužecký, jenž představil svoji firmu WinPeaks. Ta úzce spolupracuje s AIS PK nejenom v oblasti zátěžových testů, ale právě i ve výživovém poradenství. Zase přišlo více než sto lidí a většina z nich zůstala i na horlivou debatu, při které se oba experti výborně doplňovali. Na hodinky se nekoukalo, takže se diskutovalo a diskutovalo... :-)

Celý tým Akademie už od ukončení výživného setkání plánuje podobné legrácky na příští rok a je otevřený námětům i názorům široké veřejnosti.

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.